At Leonardo DiCaprio er 100% computeranimeret kan få vel længere være i tvivl om. Men især én ting er speciel. I DiCaprios mange møder med statsledere og ledende politiske personligheder ses han næsten aldrig røre ved statslederne. Det skyldes at DiCaprio som en ikke eksisterende person skal photoshoppes ind på billeder af disse statsledere. Et job der vil blive meget kompliceret hvis man eksempelvis skal have DiCaprio til at give hånd til en statsleder eller en anden officiel person. Derfor photoshoppes DiCaprio ind uden berøring af den anden part. Vi har fundet nogle tydelige eksempler på dette herunder.

Bevis nr. 1

Et “møde” med John Kerry hvor afstanden imellem dem er tydelig. Læg også mærke til hvordan lyset ved i vinduet på venstre side at langt mere overeksponeret end det i højre side. Det lader til at man har måtte stykke to separate billeder sammen for at få skabt illusionen om et møde.
Se også udtrykket i Leonardo DiCaprios ansigt. Det er tydeligvis falsk, for ingen har nogensinde været så interesseret i at høre hvad John Kerry har at sige.

Bevis nr. 2

Et “møde” med Vladimir Putin. Putin er tydeligvis ikke interesseret i at være en del af dette fupnummer. Det ses tydeligt i hans ansigtsudtryk. Igen er der ingen berøring mellem de to parter. 
En anden vigtig detalje er at Putins armbåndsur er på højre hånd og ikke venstre som er kotume. Putin er altså blevet spejlvendt for at det skulle passe til DiCaprio animationen.

Bevis nr. 3

Foto: Flickr

DiCaprio med Mexicos præsident. Læg mærke til hvordan parterne her er tættere på hinanden, men at DiCaprio her holder en strategisk velplaceret flyer så berøring ikke kan ses.

Bevis nr. 4

Gruppebillede med blandt andre John Kerry og Bang Ki-Moon. Her er der ingen synlig berøring mellem DiCaprio og de andre parter, selvom det er lykkedes at få DiCaprio meget tæt på. Læg dog mærke til hvordan DiCaprio som den eneste ikke kigger i kameraets retning. Dette kan skyldes at kameraet står i en 45 graders vinkel, der også kaldes motion caprios blinde vinkel. Altså en vinkel hvor det er meget svært at animere DiCaprio fra. Og med et billede som dette, der vil blive gransket så meget, har man valgt at spille det sikre kort og lade ham kigge fremad.
Her er det også spændende at referere tilbage til Bevis nr. 1. På dette billede er John Kerry og Leonardo DiCaprio lige høje. Men på billedet i Bevis nr. 4 er John Kerry lige pludselig meget højere end DiCaprio.

Du kan lære mere om Leonardo DiCaprio i vores Podcast #2.